Snacks

Eiwitrijke tussendoortjes om af te vallen

Snacken en afvallen lijken vaak niet samen te gaan in een zin. Toch is het eten van een verantwoorde snack in sommigen gevallen zelfs bevorderlijk voor het afvallen. De eiwitrijke tussendoortjes van De Proteïne Stunter vallen onder deze verantwoorde snacks. Benieuwd waarom het volgen van een eiwitrijk dieet gelijk staat aan een succesvol dieet? En waarom onze snacks verantwoord zijn? Lees dan snel verder.

Goedkope eiwitrijke snacks

Wie houdt er niet van een heerlijk tussendoortje op zijn tijd. Ook als je af wilt vallen kun je blijven genieten met onze eiwitrijke snacks. Heerlijk genieten van een heerlijke eiwitrijke brownie (linkto: https://www.deproteinestunter.nl/brownie.html) bijvoorbeeld. Of wat dacht je van deze knapperige Caramel Crunchy reep (linkto: https://www.deproteinestunter.nl/caramel-crunch-reep.html) met maar liefst 10 gram eiwitten per reep? Maar niet alleen voor overdag bieden wij verantwoorde snacks. Ook in de avond bij een borrel serveer je koolhydraatarme Chorizo worst (linkto: https://www.deproteinestunter.nl/ham-chorizo-snack.html). In ons assortiment vind je nog veel meer heerlijke eiwitrijke tussendoortjes om je vingers bij af te likken. Let wel op; neem alles met mate. Ga voor één, maximaal twee, eiwitrijke tussendoortjes per dag!

Waarom een eiwitrijk dieet?

Heb je al vele diëten geprobeerd? En lijkt het alsof niks werkt omdat het allemaal of te duur is of teveel tijd in beslag neemt? Een proteïne dieet van de Proteïne Stunter kan dan de oplossing zijn. Maar wat doen onze eiwitrijke producten dan precies? Het werkt als volgt: Als we denken aan energie uit ons eten halen denken we al snel aan koolhydraten en suikers. Terwijl er nog veel meer bouwstoffen zijn die ons van energie kunnen voorzien. Een daarvan is eiwit. Eiwit is voedzaam, levert ons energie en is lastig voor ons lichaam om af te breken. Dit houdt in dat terwijl we eiwitten consumeren ons lichaam calorieën verbrandt doordat het afbreken van deze eiwitten ons lichaam energie kost. Hierdoor krijg je met onze eiwitrijke producten de perfecte balans, er komen genoeg bouwstoffen binnen, de overvloed wordt afgebroken en vervolgens val je af doordat de producten minder calorieën bevatten en je lichaam als het ware aan het werk wordt gezet. Onze eiwitrijke snacks zijn slechts een onderdeel van ons volledige proteïne dieet. Hulp nodig bij het volgen van een eiwitrijk dieet? Download dan hier ons gratis voedingsschema! (Linkto> Voedingsschema etc.)

Goedkoop proteïne dieet De Proteïne Stunter

Of het nu gaat om eiwitrijke snacks, shakes of volledige eiwitrijke maaltijden, De Proteïne Stunter is jouw startpunt voor eiwitrijke producten en een verantwoord en goedkoop proteïne dieet. Wij willen dat iedereen op een verantwoorde manier gewicht kan verliezen of op gewicht kan blijven. Met onze producten wordt afvallen een stuk makkelijker. Doordat alle producten heerlijk smaken, je een normale hoeveelheid kan eten en tegelijkertijd je lichaam hard werkt om de kilo’s kwijt te raken, wordt jouw dieet gegarandeerd een succes. Bestel dus nu jouw eiwitrijke tussendoortjes bij De Proteïne Stunter.

Artikelen 1 tot 8 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 8 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren