Dranken

Afvallen met eiwitshakes

Afvallen? Bij het volgen van een dieet is het belangrijk om niet alleen op te letten met wat je eet maar ook met wat je drinkt. Veel mensen vergeten dat veel dranken behoorlijk veel suikers en koolhydraten bevatten. De dranken en eiwitshakes van De Proteïne Stunter helpen je daarom om op een verantwoorde manier af te vallen en je eiwitrijke dieet compleet te maken.

Waarom eiwitshakes helpen met afvallen

Hoe je kunt afvallen met eiwitshakes? Zoals hierboven al genoemd is het niet alleen belangrijk om je eten aan te passen, maar ook wat je drinkt speelt een belangrijke rol bij het afvallen. Het eten en drinken van koolhydraten verhoogt namelijk het insuline gehalte in het bloed. Een verhoogt insuline gehalte blokkeert het HSL hormoon wat zorgt voor de afbraak van lichaamsvetten. Om dit tegen te gaan kun je het aantal koolhydraten (gedeeltelijk) vervangen door extra eiwitten te consumeren bijvoorbeeld; door een eiwitshake aan je dieet toe te voegen. Ook kan een eiwitshake een aanvulling zijn op je maaltijd om zo nog meer voedingsstoffen binnen te krijgen.

Recepten voor eiwitrijke shakes

Al onze eiwitrijke dranken zijn gemakkelijk te bereiden. Zo kun je het normale recept volgen dat bij ieder product staat beschreven of je kunt zelf variëren met onze producten. Om je wat inspiratie te geven hebben we hieronder twee heerlijke recepten staan voor eiwitrijke shakes.

Recept shake #1 met banaan en vanille

• 1 sachet van 25 gram ‘Vanille Milkshake’ (plak link in woorden tussen de ‘…….’ : https://www.deproteinestunter.nl/vanille-milkshake.html) • 1 bevroren banaan • 1 eetlepel pindakaas zonder toegevoegde suikers • Water, sojamelk of amandelmelk. De hoeveelheid hiervan hangt af van hoe dik je de shake wilt hebben. Mix alles met de blender tot een gladde drank en enjoy!

Recept shake #2 met chocolade smaak en rode vruchten

• 1 sachet van 25 gram ‘Chocolade Ontbijt Drank’ (plak link in woorden tussen de ‘…….’ : https://www.deproteinestunter.nl/chocolade-ontbijt-drank.html) • Een grote handvol bevroren roodfruit (bessen, frambozen en/of aardbeien.) • Sojamelk of amandelmelk. De hoeveelheid hiervan hangt af van hoe dik je de shake wilt hebben. Mix alles met de blender tot een gladde drank en enjoy!

Goedkoop proteïne dieet van de Proteïne Stunter

Wij vinden dat iedereen moet kunnen afvallen op een gezonde manier. Daarom verkopen wij goedkope eiwitshakes en zijn ook al onze andere dranken betaalbaar. Zo kun je je proteïne dieet goedkoop houden zonder dat er voedingsstoffen in je dieet ontbreken. Daarnaast zijn al onze dranken in het assortiment niet alleen voedzaam en goedkoop maar ook ontzettend lekker! Bij al onze producten staan de voedingswaarden zoals eiwitten etc. beschreven. Als je proteïne shakes bestelt bij de Proteïne Stunter kun je al binnen 48 uur starten met je dieet! Afvallen was nog nooit zo goedkoop en lekker!

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren