Informatie

PROTEÏNE DIEET VOLGEN?

Dat kan bij De Proteïne Stunter! Jouw startpunt voor de goedkoopste proteïne dieet producten!

Welkom bij de De Proteïne Stunter.nl

Je vind hier de goedkoopste en lekkerste producten om een eiwitrijk dieet mee te starten. Of je nu ontbijt producten, maaltijd producten of eiwitrijke shakes zoekt, je vind het allemaal in onze webshop.

Waarom een eiwitrijk dieet volgen je helpt af te vallen

Het is geen geheim dat eiwitten goede bouwstenen zijn voor ons lichaam. Toch denken veel mensen dat suikers en koolhydraten onze energiebronnen zijn. Helaas zijn dit vaak juist de dikmakers. Zeker als ze in grote hoeveelheden worden gegeten. Deze twee dikmakers kun je gemakkelijk vervangen door eiwitten oftewel; proteïne. Wanneer je een volledig of gedeeltelijk proteïne dieet volgt gebeurt er in je lichaam iets speciaals. Het lichaam gaat namelijk haar energie uit andere bouwstenen halen, bouwstenen, in dit geval eiwitten die veel voedzamer zijn en ook lastiger om af te breken. Dat laatste klinkt misschien slecht maar dat is het beslist niet. Het zorgt er juist voor dat het lichaam als het ware aan het werk wordt gezet waardoor het de overtollige kilo’s wegbrandt. Naast een hoog proteïne gehalte zitten er in onze dieet producten ook veel vitamines en andere bouwstenen die het lichaam goed kan gebruiken tijdens een dieet.

Het beste dieet is een proteïne dieet!

Veel mensen maken de fout door een crash dieet te gaat volgen. Misschien een handige manier om snel af te vallen maar het is enorm gevaarlijk voor je lichaam en het wordt er uiteindelijk ook niet mooier van. Het beste is om een dieet te volgen dat goed is voor je lichaam en makkelijk vol te houden is. Het volgen van een proteïne dieet is heel makkelijk vol te houden doordat je zelf kiest hoe je het volgt. Ga je een tijdje je gehele voedingsschema vervangen door eiwitrijke producten of kies je ervoor om slechts enkele maaltijden te vervangen voor eiwitrijke dieet producten? De keuze is aan jou. Met een dieet van De Proteïne Stunter: • val je geleidelijk af waardoor de kilo’s minder snel terug zullen komen mits je je aan je voeding houdt. • Je krijgt hierdoor minder last van striae omdat het lichaam minder snel gewicht verliest als bijvoorbeeld bij een crash dieet het geval is. • Je zult je fitter voelen doordat het dieet bordenvol bouwstenen zit waarvan je lichaam veel energie krijgt.

Afvallen met eiwitten

Als je wilt afvallen is sporten heel belangrijk. Maar deskundige, zeggen dat sporten slechts 20% is van de strijd tegen de kilo’s. De andere 80% zit in je voeding. Als je meer gaat bewegen maar je houdt hetzelfde eet patroon aan dan zul je weinig tot geen resultaten boeken. Ook is het dan zo dat zodra je stopt met bewegen de kilo’s er zo weer aan zullen zitten. Als je je voeding aanpast en gaat voor een voedzaam, gebalanceerd dieet dat makkelijk vol te houden is en daarbij gaat bewegen, dan pas zul je snel en blijvend resultaat boeken. Een proteïne dieet (of eiwit dieet) is zo een gebalanceerd en voedzaam dieet dat makkelijk vol te houden is.

Onze Proteïne Dieet Producten

Bij de Proteïne Stunter vind je alles voor een gebalanceerd, eiwitrijk dieet. Van een voedzaam, eiwitrijk ontbijt , tot een gebalanceerde avondmaaltijd (linkto avondmaaltijd). Onze afval producten zijn altijd de goedkoopste van Nederland. Probeer daarom vandaag nog een eiwitrijk dieet!

DOWNLOAD ONS GRATIS VOEDINGSSCHEMA HIER

Wil je starten met een proteïne dieet maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of heb je een kleine ondersteuning nodig tijdens je dieet? Download dan hier het gratis voedingsschema van De Proteïne Stunter! Hiermee maak je meteen een goede start met je dieet!

Links in het tabel kunt u verder klikken.