Dessert

Proteïne dieet desserts

Tijdens het volgen van een eiwitdieet mag je ook best genieten. Zolang je maar geniet van de juiste producten. Met onze dieet desserts kun je blijven genieten en tegelijkertijd gewicht verliezen. Heb je een gezonde maaltijd op? Neem dan een proteïne dieet dessert na om lang een verzadigd gevoel te hebben en niet te gaan snacken.

Proteïne shake als dessert

Onze eiwitrijke dessert producten zijn tevens te bereiden als proteïne shake. Deze kun je nuttigen als dessert of nemen na het sporten om je spieren te herstellen. Je voegt simpelweg gewoon meer water toe aan het dessert, roert het goed door en dan heb je een heerlijke proteïne shake. Verkrijgbaar in de smaken aardbei(linkto: Aardbei Link: https://www.deproteinestunter.nl/aardbei-dessert.html), vanille (linkto: Vanille Link: https://www.deproteinestunter.nl/vanille-dessert-64.html) en chocolade peer (linkto: Chocolade Peer Link: https://www.deproteinestunter.nl/chocolade-peer-dessert.html).

Proteïne dessert recepten

Met onze proteïne desserts kun je eindeloos variëren. Maar om het beste uit je desserts te halen staan hieronder twee heerlijke recepten.

Dessert recept #1: Aardbei proteïne shake met havermout en verse rode vruchten

Ingrediënten: 1 koffiekopje havermout 1 portie Aardbei dessert (link to: aardbei dessert link: https://www.deproteinestunter.nl/aardbei-dessert.html) Handvol rode vruchten Bereidingswijze: Voeg in de blender 1 portie aardbei dessert toe, een handvol rode vruchten en de havermout. Schenk er vervolgens een drinkglas koud water bij en mix het geheel samen. Als het geheel te dik is kun je meer water naar wens toevoegen en dit samen mixen in de blender. Enjoy!

Dessert recept #2: Chocolademousse met avocado en banaan.

Ingrediënten: Halve avocado 1 rijpe banaan 1 portie chocolade dessert (link to chocolade dessert Link: https://www.deproteinestunter.nl/chocolade-peer-dessert.html) Bereidingswijze: Stop de avocado en banaan samen in de blender met een kleine hoeveelheid water. Vervolgens bereid je de chocolademousse zoals op de verpakking staat aangegeven. Voeg de avocado/banaan smoothie samen met de chocolademousse en mix het geheel nog even samen voor een heerlijke smeuïge chocolademousse die barst van de gezonde voedingstoffen. Enjoy!

Goedkoop proteïne dieet van De Proteïne Stunter

Een dieet op de juiste manier volgen brengt vaak hoge kosten met zich mee. Bij De Proteïne Stunter vinden we dat iedereen een gezonde levensstijl moet kunnen volgen ongeacht hun inkomen. Want met enkel een proteïne dessert boek je weinig resultaat als je echt af wilt vallen. Het is perfect om extra eiwitten binnen te krijgen maar om af te vallen kun je het beste een volledig eiwit dieet volgen. Bestel nu je eiwitrijke dieet producten bij de De Proteïne Stunter!

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren